Burgerweeshuis schoolschaaktoernooi woensdag 22 januari 2020 !!

SCHAAKJEUGD RIVIERENLAND WEER BEGONNEN

SCHAAKLESSEN BEGINNEN WEER

De schaaklessen voor de jeugd vanaf 6 jaar bij schaakclub Rivierenland beginnen weer op dinsdag 2 december 2019.

De lessen worden op dinsdagavonden van 19.00-20.00 uur gegeven door ervaren schaaktrainers van de club aan de hand van de Stappenmethode van de schaakbond. De lessen beginnen met een half uur theorie. Aansluitend wordt een Interne competitie gespeld.
Ook kan worden meegedaan aan de Externe competitie.
De kinderen hoeven niet meteen lid te worden maar kunnen eerst eens een kijkje komen nemen om te zien of het bevalt.

Schaakclub Rivierenland is de enige schaakclub in de regio Tiel, Geldermalsen en Culemborg.

De club speelt mee in de landelijke KNSB competitie en in de regionale SGS/SOS competitie.

Aanmelden kan bij Jeugdleider Dirk van Zetten via
dvanzetten@hotmail.com
of telefonisch op 06-28955371 of 0344-601462.

Lokatie:
ODS Meester Aafjes, Lievense van Herwaardenstraat 2, 4194 RR Meteren.

Ingang
aan de Bouwing, parallel aan de J. van Zeestraat.

Schaakdraak
De Schaakdraaak is een jeugdsite, bereikbaar via schaakdraak.nl  en https://sites.google.com/view/schaakdraak

Jaarlijks organiseert SV Rivierenland het Burger Weeshuis jeugdschaaktoernooi.