Maatregelen inzake Coronavirus (verlengd t/m 28 april)

Beste clubgenoot,

In verband met het coronavirus heeft SV Rivierenland besloten om alle interne activiteiten in de maand maart af te gelasten voor zowel de jeugd als de senioren. UPDATE: verlengd t/m 28 april.
Externe wedstrijden zullen worden verplaatst naar een geschiktere datum. Als er een geschiktere datum gevonden is, zullen we u hierover tijdig informeren.

Concreet komen hiermee de volgende activiteiten te vervallen op de genoemde datum:

Senioren:

• 17 maart - interne competitie ronde 4;
  • 17 maart - Rivierenland 2 - Woerden 2;
  • 24 maart - Trichter Open ronde 1;
  • 28 maart - Rivierenland 1 - King 2;
  • 31 maart - interne competitie ronde 5;
  • 31 maart - Rivierenland 1 - ASV 3.

Jeugd:

• Alle clubavonden in de maand maart;
  • 24 maart - Houten C1 - Rivierenland C1.

Wat betreft de externe wedstrijd in de landelijke competitie, SV Rivierenland - King 2 van 28 maart, wachten wij nog op informatie van de KNSB.
Dit zullen zij begin volgende week bekendmaken. Naar verwachting zal ook deze wedstrijd verplaatst worden. UPDATE: Deze wedstrijd is afgelast.

We begrijpen dat dit een uitdagende periode is voor iedereen, waarbij de elkaar snel opvolgende veranderingen de nodige flexibiliteit vragen.
Voor SV Rivierenland blijft de gezondheid te allen tijde voorop staan.