Samen leuker en sterker dan ieder apart

S.V. Rivierenland is de schaakvereniging voor de regio's Culemborg, Tiel en Geldermalsen.

In 2005 zijn de schaakclubs van Culemborg, Tiel en Geldermalsen gefuseerd tot één grote club om de toekomst van het schaken in Rivierenland veilig te stellen. Met ongeveer vijftig seniorleden, waarvan er dertig actief zijn in onze interne competitie, is Rivierenland een grote, gezellige vereniging waar geschaakt kan worden op verschillende niveaus. We organiseren jaarlijks verschillende schaakgerelateerde activiteiten, zoals het Rivierenland Open Rapid of de Betuwecup. Ook het Burgerweeshuis schoolschaaktoernooi, waar jaarlijks meer dan 100 basisschoolleerlingen aan deelnemen, is al tientallen jaren een begrip in de Betuwe.

Bij het tienjarig bestaan in 2015 werd een boek uitgegeven over de rijke historie van de club: SV Rivierenland 2005-2015, Samen Leuker en Sterker dan Ieder Apart.

De clubavond is dinsdagavond van 20:00 tot 24:00 in het Dorpshuis Tricht in Tricht (op tien minuten loopafstand van station Geldermalsen)
De zaal gaat rond 19:30 open, dit ook in verband met de externe competitie.

LET OP: Onze jeugd speelt op dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur op een andere locatie

S.V. Rivierenland speelt met twee achttallen in de competitie van de SOS, de regionale schaakbond, en met een achttal in de landelijke KNSB-competitie.

Bestuur en Functionarissen

Voorzitter Arian van Weerden 06-83951499 voorzitter@svrivierenland.nl
Secretaris Rudy Veenhoff 06-41771660 secretaris@svrivierenland.nl
Penningmeester André van der Aart   penningmeester@svrivierenland.nl
Wedstrijdleider Intern Aat Liefbroer 06-41771660 wedstrijdleiderintern@svrivierenland.nl
Wedstrijdleider Extern Albert Sluiter   wedstrijdleiderextern@svrivierenland.nl
Jeugdleider Arian van Weerden (waarnemend) 06-28955371 jeugdleider@svrivierenland.nl
Teamleider Rivierenland 1
KNSB
Rudy  Veenhoff 06-41771660 secretaris@svrivierenland.nl
Teamleider Rivierenland 1
SOS
Aat Liefbroer 0345-504361 penningmeester@svrivierenland.nl
Teamleider Rivierenland 2
  SOS
Albert Sluiter   wedstrijdleiderextern@svrivierenland.nl
Webmaster Wim Kruimer   info@svrivierenland.nl

Dorpshuis Tricht
Prins Johan Frisoplaats 1A
4196 AC Tricht

Contributie

De kosten voor het lidmaatschap van S.V. Rivierenland voor het seizoen 2020-2021 bedragen 100 euro voor een seniorlid en 50 euro voor een juniorlid.

De contributie kan worden overgemaakt op rekeningnummer: NL 11 RABO 0148 3283 77 t.n.v. André van der Aart SV Rivierenland

Lid worden?

Indien u interesse heeft om lid te worden, kunt u het beste een e-mailbericht sturen naar secretaris@svrivierland.nl of een keer langskomen op onze speelavond.