RIVIERENLAND OPEN RAPID 2024

Het is met groot genoegen dat wij jullie uitnodigen voor het Rivierenland Open Rapid 2024! Dit spannende schaaktoernooi zal plaatsvinden op 30 maart en belooft een dag vol strategische zetten, scherp denkwerk en intense schaakpartijen.

Datum: 30 maart 2024

Locatie: Dorpshuis Tricht

Inschrijving: Inschrijving is geopend voor schakers van alle niveaus, van beginners tot doorgewinterde grootmeesters. We moedigen alle schaakliefhebbers aan om deel te nemen aan dit opwindende evenement en hun vaardigheden te testen in een vriendelijke, competitieve sfeer.

Toernooiformat: Het toernooi zal worden gespeeld in het Rapid-formaat van 20 minuten per persoon per partij. De focus ligt op snelle en strategische besluitvorming, waardoor elke zet van cruciaal belang is.

Prijzen: Er zullen aantrekkelijke prijzen beschikbaar zijn voor de topspelers, evenals speciale erkenning voor uitzonderlijke prestaties in verschillende categorieën.

Inschrijvingskosten: €12,50
Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op rekeningnummer: NL 11 RABO 0148 3283 77 t.n.v. André van der Aart SV Rivierenland onder vermelding van ‘ROR 2024’ gevolgd door uw naam.
Ook is het mogelijk om het inschrijfgeld in contanten te overhandigen op de dag van het toernooi (voor 9:45u).

Registratie: Om deel te nemen, registreer je vóór 30 maart via Aanmeldingsformulier Rivierenland Open Rapid. Daarnaast dient u het inschrijfgeld voldaan te hebben. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Dus, schaakliefhebbers, bereid je voor op een dag vol schaakplezier, uitdagingen en camaraderie. Kom en maak deel uit van het Rivierenland Open Rapid 2024 – waar schaakmeesters worden geboren!

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op 30 maart voor een geweldig schaakfestijn!


Geplaatst

in

,

door

Tags: