beheer's blog

Met pijn in het hart, neemt Schaakvereniging Rivierenland na meer dan 10 jaar afscheid van de Prinsenhof in Buren.

Reden om beheerster Carla op de laatste clubavond namens de leden een mooie bos bloemen aan te bieden uit handen van voorzitter Arian van Weerden. Arian bedankte Carla  voor de goede diensten en gastvrijheid.

Op de meeste pc's en laptops worden oudere webbrowsers automatisch bijgewerkt en kan dit artikel voor kennisgeving worden aangenomen.
    (Het is aan te raden om de automatische updates van webbrowsers altijd aan te zetten, of het nu om internet explorer, edge , chrome, safari of firefox gaat.)

Ongeveer elke maand wordt het programma (drupal), dat gebruikt wordt om deze website te creëren, vervangen door een nieuwere versie.
    In oudere versies zitten vaak nog bugs of mogelijkheden voor hackers om zich toegang tot de site te verschaffen.

Met een man minder begin je al met een achterstand van een punt.
    Jammer, maar deze situatie was niet te voorkomen en na wat heen en weer geschuif in de opstelling, werden iets na half acht de klokken ingedrukt.
    Ondanks de hogere rating aan alle borden kwam de echte vechtersmentaliteit van de Rivierenlanders naar boven. Heel lang gingen alle partijen gelijk op.
    Willem leek als eerste door het ijs te zakken, maar de oude vos bereidde zijn vorkje zeer doordacht voor. De tegenstander hapte in het aas en liep enkele minuten later gedesillusioneerd de zaal uit.

Niet gelukt

Woensdag 1 februari noopte ons af te reizen naar de binnenstad van Utrecht voor de cruciale wedstrijd tegen De Rode loper 2. Een leuk speellokaal, maar parkeren voor de deur is duur, vooral als je eerst een verkeerd kenteken invoert en dus twee keer moet afrekenen. Ik noem geen naam, het zal wel met de concentratie te maken gehad hebben, en ja, hij won later wel! Het aardige van het spelen bij DRL is dat de partijen op internet rechtstreeks zijn te volgen.