Rivierenland Open Rapid 2018

Het op 3 maart 2018 gehouden rapid-toernooi kende in alle groepen een ongekend spannend slot. In een nek aan nekrace werd Daniel Schenkeveld de overtuigende winnaar van het Rivierenland Open toernooi. Met een ongekende score van 6,5 uit 7 (!) werd hij de afgetekende winnaar.

Op 2 volle punten achterstand werd de tweede prijs in de hoofdgroep gedeeld door Dick Schenkeveld en Johan Wuijts. De beste Rivierenlander was de verrassend sterk spelende Rob Disselhoff die bij het ingaan van de laatste ronde nog steeds uitzicht had op een “podiumplaats”. Hij werd met een mooie score van 4/7 vierde.

De B-groep werd een Rivierenlandsucces! Ex aequo werd Rivierenlander Tim 1e, samen met Carlos Preuter met een mooie 5,5/7 score. Wim Kruimer werd 3e op een vol punt achterstand.

De C-groep werd gedeeld gewonnen door Han de Wit en Peter Egelie met 5,5/7. Albert Sluiter en Henk Slaats werden gedeeld derde op een half punt achterstand! Nét buiten een podiumplaats belandde Huub Spekman, een oude bekende uit de jeugdopleiding. Lange tijd zag het er naar uit dat hij met de winst ging strijken, maar in de laatste ronde liet hij een kansrijke stelling, en de toernooizege, uit zijn vingers glippen!

 U kunt de uitslagen in een nieuw venster bekijken door op deze regel te klikken